Nieuws/Entertainment
404586
Entertainment

Jason Derulo heeft duizend paar schoenen

Zanger Jason Derulo heeft een ruime kast voor zijn schoeisel nodig, want naar eigen zeggen bezit hij ongeveer duizend paar schoenen. ''Ik ben altijd al sneaker-verslaafd geweest. Ik ben dol op allerlei soorten schoenen'', vertelt de zanger aan People.

Derulo houdt binnenkort grote schoonmaak en doet een groot deel van zijn schoenencollectie van de hand. "Iedereen met schoenmaat 40 heeft geluk'', vertelt de If It Ain't Love-zanger. Jason maakt namelijk een uitstapje naar de modewereld door een schoenenlijn te presenteren voor het merk LVL XIII, in samenwerking met ontwerper Antonio Brown. ''Daar ga ik vermoedelijk heel veel van dragen, dus alle schoenen van andere merken heb ik niet langer nodig. Die geef ik maar weg'', zegt Derulo, die sinds kort het gezicht is van het schoenenmerk dat wordt uitgesproken als 'level thirteen'.

"Ik heb altijd al mijn eigen schoenenlijn gewenst, zo kan ik al mijn kennis en ideeën kwijt die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Dit was een mooie gelegenheid, want ik ben fan van Antonio's werk. Nu kunnen we de koppen bij elkaar steken en iets totaal anders creëren."

Derulo lanceert zijn eigen schoenenlijn volgende maand tijdens de New York Fashion Week: Men's. De prijs van een paar nieuwe Derulo-schoenen varieert van omgerekend 600 tot 800 euro.