Nieuws/Entertainment
404808
Entertainment

Grimmie wilde dader knuffelen

Christina Grimmie

Christina Grimmie

Christina Grimmie heeft haar dader met open armen begroet, vlak voordat hij haar doodschoot. Dat zegt de 20-jarige ooggetuige Destiny Rivera.

Christina Grimmie

Christina Grimmie

Aan The Daily Mail vertelt ze dat Kevin James Loibl op de zangeres afliep en dat zij hem wilde begroeten met een knuffel, voordat er opeens drie schoten klonken.

"Ik stond met m'n rug naar Christina toe, maar draaide me steeds om om te kijken hoe lang het nog duurde voordat ik haar kon ontmoeten."

Loibl stond vlak voor haar in de rij. "Opeens klonken er drie schoten. Mensen hadden ballonnen meegenomen en de beveiliging liet ze steeds knappen, dus ik dacht eerst dat dat het was. Toen zag ik Christina's benen op de grond liggen, haar gezicht heb ik niet gezien."

Ze heeft nog gezien hoe de broer van Christina, Marcus, op de dader afging. "Ik heb me omgedraaid en ben gaan rennen. Toen hoorde ik nog een schot." Loibl pleegde zelfmoord tijdens de worsteling met Marcus.

Destiny vertelt ook nog hoe ze er over nadacht om een praatje met Loibl te maken, "maar dat hij er niet uit zag alsof hij daarop zat te wachten."