Nieuws/Entertainment
406927
Entertainment

Nieuwe liefde Celine Dion?

René Angélil was niet alleen de man van Celine Dion, hij was ook haar manager. En dus regelde hij alles voor zijn vrouw, zelfs een nieuwe liefde na zijn overlijden.

René overleed op 14 januari van dit jaar op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Een jaar voor zijn overlijden ontsloeg hij de gitarist van Celine, die al heel lang voor haar speelde. In plaats daarvan kwam Kevin Girouard, een knappe man van begin dertig.

Het leek erop dat René wist wat hij deed, want Kevin kon zijn ogen onlangs tijdens een optreden niet afhouden van Celine. Volgens een ooggetuige is dat niet zo gek: "Ze zag er beter uit dan ooit, vooral door dat strakke jurkje. En Celine genoot zeker van de aandacht. Het was fantastisch om haar zo gelukkig te zien."

Na het overlijden van haar man, besteedde de zangeres haar meeste tijd aan haar drie zoons, thuis in Las Vegas. Maar nu zou ze naar verluidt steeds meer tijd doorbrengen met haar band om te oefenen voor haar shows, mede doordat de zorg voor René weg is gevallen.

Een insider vertelt aan Radar Online: "Kevin is zo'n lieve man. Celine wordt helemaal blij als hij in dezelfde kamer is. Niemand kan ooit vervangen wat Celine en René hadden. Maar René is zo lang ziek geweest, dat zij veel tijd had om na te denken hoe het leven er voor haar uit zou gaan zien als hij er niet meer was."