Nieuws/Entertainment
407123
Entertainment

'Breuk door kinderwens Taylor'

De reden dat de relatie tussen Taylor Swift en Calvin Harris ten einde is gekomen, is dat ze een ander idee van de toekomst hadden. Zo wilde de zangeres kinderen en trouwen en dat paste niet in de plannen van de Schotse dj...

Volgens vrienden van het 'gebroken' paar waren de twee "op een ander niveau" in de relatie, wat resulteerde in de breuk na 15 maanden. Taylor zou willen samenwonen en in de toekomst een gezin willen starten, maar bronnen van The Sun weten dat Calvin zijn carrière als dj altijd voorrang wilde geven, ondanks dat hij van Taylor houdt.

"Taylor stopte ermee toen ze voelde dat de relatie niet de goede kant opging. Ze kwam er de laatste weken achter dat de twee anders over hun relatie dachten. Het is niet dat ze niet gelukkig waren samen, maar als ze begon over de toekomst tegen Calvin, werd het duidelijk dat ze niet hetzelfde wilden."

De ingewijde vervolgt: "Hij vond hun tijd samen fantastisch, maar een toegewijde vriend zijn terwijl je de grootste dj ter wereld bent gaat erg lastig samen. Hij wilde ook niet verhuizen, want hij houdt van Los Angeles en is erg gesteld op zijn eigen ruimte."

Taylor zit er momenteel helemaal doorheen. "Maar het had nog veel erger kunnen zijn als ze nog 15 maanden verder waren geweest, gezien haar kinderwens. Ze heeft zichzelf altijd als jonge moeder gezien. Niet dat ze haast heeft, maar ze wilde ook weer niet te veel tijd verliezen."