Nieuws/Entertainment
407149
Entertainment

'Lamar Odom weer aan de harddrugs'

De familie en vrienden van Lamar Odom denken dat hij weer aan de harddrugs zit. Ze zouden hem allerlei vragen gesteld hebben over crackpijpen die in zijn huis waren gevonden.

Lamar zou zich de laatste tijd erg vreemd gedragen en zijn vrienden zijn overtuigd dat hij is teruggevallen in zijn oude gewoonte. Ze zouden geprobeerd hebben om tot hem door te dringen, maar zonder resultaat.

En dus besloten een groep vrienden volgens TMZ naar zijn huis af te reizen om hem te overtuigen dat hij terug moet gaan naar de afkickkliniek, maar daar had de voormalig NBA-speler weinig trek in. Hij gaf te kennen dat hij geen hulp nodig heeft.

Terwijl zijn vrienden in huis waren, vonden ze naar verluidt op het tapijt allerlei drugsresten zoals crackpijpen, zakjes en jointjes. Lamar zou volgens de entertainmentsite denken dat hij onaantastbaar is, zo gaat hij op frequente basis naar clubs om daar te drinken, dat terwijl hij nog herstellende is van de overdosis die hij nam in oktober.

Toen werd Lamar bewusteloos gevonden in bordeel de Love Ranch. Sinds januari verbleef hij in een revalidatiekliniek, waar hij het naar verluidt naar zijn zin had. Maar hij zou weigeren zijn alcoholprobleem aan te pakken, dat hij volgens familie en vrienden toch echt heeft.