408718
Entertainment

Yfke Sturm en kleine Alexander: zo moeder, zo zoon

Foto - Alexander, het zoontje van model Yfke Sturm, heeft het talent voor poseren duidelijk niet van een vreemde.

De kleine man en zijn moeder poseren wederom met zijn tweetjes, schrijft Yfke trots op Instagram. "Fotoshoot in de grote stad met kleine Alexander."

Dit is niet de eerste keer dat moeder en zoon samen schitteren in een fotoshoot. In oktober werkten de twee ook al samen voor een fotospread voor een tijdschrift. Toen bleek al dat Alexander een natuurtalentje is. "Als je een spontane foto wilt en sssssssss zegt is het net alsof je praat en je krijgt er mooie volle lippen van. Vooral die heeft hij goed onthouden. En hij was helemaal niet nerveus. Ik ben een trotse moeder", schreef ze destijds bij het resultaat.

Vlak na de geboorte van Alexander raakte Yfke in Italië zwaargewond aan haar hoofd door een ongeluk met een jetsurfboard, waarna ze enige tijd kunstmatig in coma werd gehouden. Inmiddels is Yfke bijna weer de oude, maar door de klap is een gedeelte van haar schedel nog altijd gevoelig. "Als er nu een visagist foundation aanbrengt, voelt het ook nog raar op die plek. Alsof het nog beurs is", vertelde ze eerder.