Nieuws/Entertainment
409248
Entertainment

Diva opent voor het eerst haar deuren:

Sylvie Meis geeft kijkje in giga huis

VIDEO - Sylvie Meis is door alle media-aandacht nogal op haar privacy gesteld, maar voor eenmaal gaf ze een kijkje achter de schermen in haar gigantische penthouse in Duitsland.

Het is voor het eerst dat Sylvie Meis meer bloot geeft dan alleen haar eigen lijf. Voor Zoomin.TV Duitsland opent ze bij uitzondering de deuren van de enorme woning in Hamburg, waar ze met zoontje Dámian woont.

Het lingeriemodel onthulde wat haar favoriete plek is om de vele 'selfies' voor Instagram te schieten in het huis. In de fitnessruimte zien waar ze zorgt dat ze in vorm blijft, aangezien ze geregeld in pikante outfitjes te zien is. "Ik vind het belangrijk dat men weet dat ik ook hard moet werken voor mijn lijf", vertelt de tv-presentatrice in vloeiend Duits.

Ook geeft ze een kijkje achter de schermen hoe haar drukke dagen eruit zien, vol afspraken voor de zakenvrouw. "Mijn moeder heeft altijd gezegd, zorg ervoor dat je onafhankelijk bent van welke man dan ook zodat dat je het leven kunt leven dat jij wilt", verklaart Meis.

Naast televisieprogramma's en haar lingerielijn, zet ze zich in voor vrouwen die strijden tegen kanker. Ze is bezig met een cosmeticalijn voor de kankerpatiënten. "Om je tijdens een theraprie goed te voelen, heeft ook een beetje te maken met hoe je eruit ziet", bekent ze. In 2009 kampte Sylvie zelf met borstkanker.