Nieuws/Entertainment
409255
Entertainment

Anne Hathaway in rapbattle met James Corden

VIDEO - Anne Hathaway staat bekend als actrice die een aardig nootje kan zingen, maar blijkt ook nog stevig te kunnen rappen. Ze ging de strijd aan met James Corden in een heuse battle.

De 33-jarige actrice nam het in de ring van zijn programma op tegen de talkshowhost en liet daarbij flink van zich horen. James Corden beet het spits af met teksten als 'Anne is talentvol en lief, dus het is moeilijk om iets onaardigs te zeggen. Maar net zoals haar film Get Smart zullen haar teksten floppen'.

Dat liet Anne Hathaway zich niet zomaar zeggen, dus vertelde zij de Brit 'dat ze hem niet belachelijk kon maken, omdat er nog nooit iemand van hem gehoord had'. Ook vertelde ze hem dat zijn teksten net zo slecht zijn als de kijkcijfers van zijn programma The Late Late Show with James Corden en dat ze, net als zijn vrouw, liever naar de talkshow van Seth Meyers kijkt.

Daar bleef het uiteraard niet bij, zo kwamen zijn accent en gewicht en haar Oscar-speech aan bod in de rapstrijd. Uiteindelijk mocht het publiek kiezen en werd kersverse moeder Anne door haar scherpe teksten tot winaar bekroond.