Nieuws/Entertainment
409281
Entertainment

Robbie Williams is verwend

Robbie Williams heeft sinds hij op zijn vijftiende bekend werd met Take That, altijd mensen om zich heen gehad die zijn klusjes opknapten. Volgens zijn vrouw is de zanger daardoor verwend geraakt.

Doordat de zanger zich nooit zorgen heeft hoeven maken om de dagelijkse klusjes, is hij de realiteit een beetje uit het oog verloren onthult zijn vrouw Ayda Field. Zo herkende Robbie Williams niet eens een komkommer, omdat hij gewend is  deze in gesneden plakjes voorgeschoteld te krijgen.

Hij kon zijn verbazing niet op toen zijn vrouw een komkommer uit de ijskast pakte. "Hij heeft ze alleen maar in salades gezien terwijl ze al gesneden waren", probeerde ze haar man lachend te verdedigen in een Engelse talkshow. Ze beaamde dat Robbie nogal stuntelt met dagelijkse bezigheden zoals stofzuigen.

"Hij weet niet eens hoe je een lamp verwisseld", reageerde de 37-jarige moeder van twee op de vraag of hij iets in het huishouden doet. Ze had haar echtgenoot in maart pas voor het eerst in zijn leven meegenomen naar de supermarkt. "Hij is een 15-jarige jongen, bevroren in de Take That-tijd. Hij zei dingen als: 'dit is geweldig, ze hebben hier alles', en ik zei 'dat is hoe een supermarkt werkt'."

Toch maakt Robbie een hoop goed als het op zijn vaderschap aankomt. "Hij is goed met de kinderen, hij verschoont luiers en zingt liedjes voor ze", aldus Ayda over de vader van dochter Teddy en zoon Charlton.