Nieuws/Entertainment
409300
Entertainment

Jay Z rapt over huwelijkscrisis

Een maand nadat Beyoncé Knowles haar visuele album Lemonade uitbracht, waarop ze in meerdere nummers insinueerde dat haar man haar inderdaad flink had bedrogen, heeft Jay Z nu zelf een nummer gelanceerd via zijn muziekdienst Tidal.

Samen met onder meer Fat Joe en French Montana rapt hij over dochtertje Blue Ivy, Tupac en de 21 Grammy's die hij al eerder in de wacht sleepte. Maar ook zijn vrouw komt aan bod en de huwelijkscrisis die hen naar verluid geen windeieren heeft gelegd.

"Je weet dat je het hebt gemaakt als je huwelijk het heeft gered en dat dat miljoenen waard is", benoemt Jay Z in het nummer All The Way Up. Ook Prince komt aan bod, evenals het liftincident waarbij Jay's schoonzus Solange Knowles hem aanviel. "Prince left his masters where they safe and sound / We never gonna let the elevator take him down."

Jay zou voor zijn nieuwe album ook inspiratie putten uit de huwelijkscrisis die hij met Beyoncé doormaakte en hoopt daarmee net als zij miljoenen binnen te slepen. "Ze hebben al jaren problemen gehad. Er was een constant toewijdingsprobleem tussen hen en op het einde spraken ze amper nog met elkaar. Beyoncé vertrouwde hem niet volledig en kon Jays verleden maar niet laten rusten", onthulde een bron al.

Toch zouden de twee zich er doorheen geworsteld hebben. "Ze zijn allebei volledig toegewijd aan hun huwelijk. Het ergste is achter de rug. Het is een lang en zwaar proces geweest, maar ze zijn op een betere plek nu in hun leven", aldus de bron. "Ze houden van elkaar, maar zullen altijd hun ups en downs hebben."