Nieuws/Entertainment
409335
Entertainment

Prins George voelt zich eventjes politieman

FOTO - Mocht prins George geen trek hebben in het koningschap, dan zou de zoon van William en Kate altijd nog kunnen kiezen voor een carrière bij de politie.

Het Britse prinsje genoot zichtbaar toen hij, net buiten de hekken van Kensington Palace, plaats mocht nemen op een heuse politiemotor.

Omringd door vijf agenten, werd aan George onder andere uitgelegd hoe het schakelsysteem in elkaar steekt. Aan OK! Magazine vertellen omstanders dat de kleine royal de dag van zijn leven had.

Ook prinses Kate kon een glimlach niet onderdrukken, toen het broertje van prinses Charlotte eventjes mocht ruiken aan het leven als agent.

Desondanks lijkt het erop dat de vrouw van pins William liever heeft dat het bij dit moment blijft. OK! Magzine schijft dat Kate toegeeft het 'verschrikkelijk te vinden' wanneer William een ritje maakt op zijn Ducati motor.

"Hij rijdt er nog steeds op. Ik vind het verschrikkelijk als hij ermee gaat rijden. Ik ben dan doodsbang. Hopelijk lukt het mij om George ervan af te houden."