Nieuws/Entertainment
409340
Entertainment

'100 miljoen voor film over Kardashians'

Khloe, Kourtney, Kim, Kris en Kylie

Khloe, Kourtney, Kim, Kris en Kylie

Hun serie is inmiddels uitgegroeid tot een waar imperium op televisie, maar het lijkt er nu op dat ook Hollywood is gezwicht voor de Kardashians.

Khloe, Kourtney, Kim, Kris en Kylie

Khloe, Kourtney, Kim, Kris en Kylie

Volgens Daily Mail heeft de moeder van het gezin, Kris Jenner, een bod gekregen van maar liefst 100 miljoen dollar om hun realityshow Keeping Up With The Kardashians te laten verfilmen.

Naast Kris zouden ook de zussen Kim, Khloé, Kourtney en de jongere zusjes Kendall en Kylie Jenner een rol moeten krijgen in het verhaal dat zich zal afspelen in New York en Los Angeles.

Ian Halperin, auteur van het boek Kardashian Dynasty, vertelde woensdag aan The Sun: "Een gerenommeerd Hollywood-producent vertelde mij exclusief dat zijn bedrijf van plan is om een gigantisch bod uit te brengen om de Kardashians samen in een film te laten spelen. Met dit bedrag over het leven van Amerika's bekendste celebrity-gezin, zou het de duurste verfilming van een serie ooit zijn."

In 2008 werd de eerste verfilming van de HBO-serie Sex And The City uitgebracht, dat bijna 500 miljoen dollar opleverde. Volgens Halperin zouden de Kardashians dit bedrag kunnen verdubbelen.

Een ingewijde die dicht bij de Kardashians staat, zegt dat de familie 'ontzettend geïnteresseerd is om op het witte te doek te verschijnen'.

Keeping Up With The Kardashians werd voor het eerst op 14 oktober 2007 uitgezonden en verschijnt op E! Entertainment Television.