Nieuws/Entertainment
409358
Entertainment

Lara Stone gespot met model

Lara Stone (32) lijkt nogal in de weer te zijn met een nieuwe man in haar leven. Het Nederlandse supermodel is gespot met het 19-jarige model Jordan Kale Barret.

Ze waren samen aanwezig bij de honderdjarige viering van de Britse Vogue en liepen na afloop hand-in-hand weg bij het feestje. Ook op het filmfestival van Cannes waren Lara en Jordan al intiem met elkaar gezien.

Hij is geen onbekende in het datingcircuit van beroemdheden, want ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al wat op zijn palmares staan. Zo zou hij al gedate hebben met Hailey Baldwin, de ex van Justin Bieber. Ook aan Paris Hilton werd hij eerder al gelinkt.

"Ik wil er niet teveel over zeggen omdat hij zo'n mooie ziel heeft, maar hij vertelde mij dat ze zo af en toe daten. Hij vindt Paris echt leuk en lijkt zelfs een beetje verliefd", zei een ingewijde destijds tegen Daily Mail. Zelf deed Jordan het af als 'gewoon vrienden'.

Nu is hij gespot met Lara, al lijkt ze nog met moeite afstand te kunnen nemen van haar ex-man, David Walliams. Op haar Twitter noemt ze zichzelf in haar bio nog steeds een 'moeder, vrouw en model'.