Nieuws/Entertainment
409461
Entertainment

Paul van Dyk bedankt ziekenhuispersoneel

Paul van Dyk heeft het personeel van de ziekenhuizen in Utrecht en Berlijn bedankt. De Duitse dj viel in februari tijdens een optreden in Utrecht van het podium. Aan de smak hield hij een hersenschudding en barstjes in enkele rugwervels over.

"Drie maanden geleden veranderde mijn leven op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden", begint Paul een lang bericht op Facebook. De dj belandde na het ongeluk in kritieke toestand op de intensive care, volgens RTV Utrecht ging hij naar het UMC Utrecht. "Ik zal nooit onder woorden kunnen brengen hoe dankbaar ik ben", schrijft de Duitser aan het 'toegewijde team van artsen, verpleegkundigen, begeleiders en het personeel van de ziekenhuizen in Utrecht en Berlijn'.

De dj is nog volop aan het revalideren. "Hoewel de weg naar een volledig herstel nog lang is, ben ik positief en optimistisch." De afgelopen maanden vormden volgens Paul 'de grootste uitdaging in mijn leven'. "Dat ik nog leef, voelt als een wonder."

Paul bedankt ook zijn familie, vrouw, promotors, zakenpartners, collega's en alle fans. "Ik kan niet uitleggen wat ik voelde, maar ik kan wel zeggen dat ik vaak met tranen in mijn ogen jullie berichten heb gelezen", schrijft de dj over de vele beterschapswensen die hij van over de hele wereld kreeg. "Ik heb die positieve energie meer nodig gehad dan jullie je kunnen inbeelden."

De 44-jarige dj, geboren als Matthias Paul, hoopt half juni weer op te kunnen treden. "Ik kijk ernaar uit jullie allemaal weer te zien!"