Nieuws/Entertainment
409839
Entertainment

Kris Jenner wil weer een Kardashian worden

Kris Jenner wil haar achternaam laten veranderen in Kardashian. Dat zegt de matriarch van de Kardashian/Jenner-clan in een niet eerder uitgezonden fragment van Keeping Up With The Kardashians.

In het fragment zegt Kris tegen haar dochter Khloé dat ze als Kris Kardashian reserveert bij een restaurant. „Jouw naam is niet Kris Kardashian”, reageert Khloé. „Ik ga weer terug naar Kardashian”, antwoordt Kris. „Waarom? Je bent al meer dan 24 jaar geen Kardashian meer.”

Kris werd geboren als Houghton, in 1978 trouwde ze met advocaat Robert Kardashian. Met hem kreeg ze vier kinderen: Kourtney, Kim, Khloé en Rob. In 1991 scheidden Kris en Robert, in datzelfde jaar trouwde Kris met Bruce Jenner. Met hem kreeg ze dochters Kendall en Kylie. Het huwelijk van Kris en Bruce strandde in 2014, sinds vorig jaar gaat Bruce als Caitlyn door het leven.

Belediging

„Waarom neem je je meisjesnaam niet weer aan?”, vraagt Khloé haar moeder. „Die klinkt gewoon niet goed. Ik was een Kardashian voordat jij er een werd, ik ben de originele Kardashian.”

Khloé vraagt haar moeder ook nog of het veranderen van haar achternaam geen belediging is voor Kendall en Kylie, die beiden Jenner heten. „Als Bruce zijn naam kan veranderen in Caitlyn, zit dit ook wel goed.”