Nieuws/Entertainment
409997
Entertainment

Vechtpartijtje bij optreden Yes-R

Een groep jongens is tijdens een optreden van Yes-R bij een feestje van voetbalclub Pancratius uit Badhoevedorp zondagavond op de vuist gegaan. De rapper had echter niets te maken met de ruzie, maar vertrok van het podium omdat het 'iets te heftig' werd.

Er zou met bier gegooid zijn, maar dat blijkt geen aanleiding te zijn geweest voor het vechtpartijtje. De jongens hadden onderling ruzie, waar Yes-R niets mee te maken had. 

De voorzitter van Pancratius meldt in Het Parool dat er geen sprake was van een grote vechtpartij, maar dat er zo'n vier tot vijf man met elkaar op de vuist zijn gegaan. "We hebben een filmpje binnengekregen waarop de vechtpartij te zien is. Vier tot vijf man uit een groepje zijn in de feesttent op de vuist gegaan met elkaar. Om die mannen uit elkaar te halen, zijn bestuursleden en beveiligers ingesprongen."

Yes-R reageerde eerder zelf al op Twitter. "Vandaag tijdens een gastoptreden bij Mike Peterson gingen een aantal mensen met elkaar op de vuist. Ik ben toen direct gestopt. Ik betreur dit, jammer dat een sportieve dag zo moet eindigen. Peace is THE movement."