Nieuws/Entertainment
410005
Entertainment

Kim kan nog steeds niet praten met Blac Chyna

Blac Chyna en Kim Kardashian

Blac Chyna en Kim Kardashian

Kim Kardashian vindt het nog steeds erg lastig om haar voormalige vriendin Blac Chyna onder ogen te komen. Chyna is inmiddels de nieuwe vriendin van Kim's broer Rob, maar werd in de steek gelaten door rapper Tyga, die een relatie kreeg met het halfzusje van Kim, Kylie Jenner.

Blac Chyna en Kim Kardashian

Blac Chyna en Kim Kardashian

Terwijl ze op de bank zit met haar zusjes Khloé en Kourtney, vertelt Kim in een nieuwe aflevering van Keeping Up with the Kardashians hoe ze onlangs een telefoongesprek met Blac Chyna beëindigde. Ze zegt: "Ik belde met Rob, die mij vertelde dat Chyna met me wilde praten. Ik liet hem weten dat ik dat pas wil als ik daar klaar voor ben. Vervolgens zette hij mij op de luidspreker en zei: 'Kim, Chyna is in de kamer. Ik denk, ik zeg het even, zodat je weet dat ik niet alleen ben.'"

Kort daarna hoorde Kim Rob's verloofde 'hoi' zeggen op de achtergrond, waarna het Kim niet lukte om hierop te reageren, omdat ze 'bevroren' was. "Dus ik zei: 'Oké, ik moet gaan. Doei!', en ik hing op", legt de vrouw van Kayne West uit aan haar zussen.

Vervolgens vertelt een geëmotioneerde Kim over hoe de relatie van halfzus Kylie Jenner met Blac Chyna's ex Tyga 'Chyna's hart volledig heeft gebroken'. "Was het ongemakkelijk voor me dat Kylie en Tyga met elkaar begonnen te daten? Absoluut, omdat Chyna mijn vriendin was. Maar ik had geen andere keuze, dan de kant van mijn zus te kiezen. Vind ik dat iedereen bij elkaar moet zitten om het uit te praten? Absoluut."

Begin deze maand kwam er een einde aan de relatie tussen Kylie en Tyga.