Nieuws/Entertainment
410007
Entertainment

Gezin Steve Irwin herdenkt vader

Bindi, Robert en Terri Irwin

Bindi, Robert en Terri Irwin

Het gezin van wijlen Steve Irwin heeft afgelopen weekend op bijzondere wijze hun vader en man herdacht. Dochter Bindi, zoon Robert en zijn vrouw Terri herdachten Steve afgelopen weekend met het Steve Irwin Gala Dinner in Los Angeles. Ze doen dit jaarlijks. Steve Irwin overleed tien jaar geleden nadat hij door een pijlstaartrog was gestoken.

Bindi, Robert en Terri Irwin

Bindi, Robert en Terri Irwin

Met het galadiner wordt geld ingezameld voor Wildlife Warriors, de organisatie die 'The Crocodile Hunter' vlak voor zijn dood had opgezet. Geheel in stijl ging het gezin op de rode loper op de foto met een python. Net als hun vader lijken de kinderen goed om te kunnen gaan met dieren.

Dochter Bindi zei tegen People sowieso veel eigenschappen van haar vader in zichzelf te herkennen. "Ik denk dat mijn vader zo geweldig was, omdat hij een soort menselijke wervelwind was. Ik herken veel van hem in mijzelf. (...) Ik ben geen geduldig persoon. Als ik iets wil, dan moet het nu gebeuren. Ik deel zijn liefde voor de natuur en wilde plekken." Moeder Terri beaamt dit. "Ik zie dezelfde vastberadenheid bij Bindi. Niets kon Steve tegenhouden als hij zijn zinnen op iets had gezet en Bindi heeft dat ook."