Nieuws/Entertainment
410024
Entertainment

Johnny klaagt niet over bekendheid

Johnny de Mol vindt het leven van een bekende Nederlander niet vermoeiend. De presentator van Holland's Got Talent wimpelt de nadelen van bekendheid weg. ''Die kleine minpuntjes komen echt niet in de buurt van de gigantisch leuke dingen die dit leven met zich meebrengt", legt Johnny uit.

Hij vertelt verder in Veronica Magazine: "Ik werk keihard, maar vind het fantastisch, daar zul je me nooit over horen zeiken. Dus ook niet over het bekend-zijn, of dat ik zo nu en dan met iemand op straat op de foto moet. Iedereen die daarover zeikt, moet gewoon een knal voor z’n kanis krijgen.”

Met een eigen stichting helpt Johnny vluchtelingen op Lesbos. "Vorig jaar ben ik bij de bootvluchtelingen op Lesbos terechtgekomen en is mijn leven in een stroomversnelling geraakt'', vertelt Johnny. "We zijn voor duizenden mensen eten en onderdak aan het regelen...Ik stop al mijn vrije tijd in dit project en ik merk dat ik me daar heel goed over voel.”

Het contrast tussen Lesbos en een grote studioshow is groot. "De eerste drie dagen van Holland’s Got Talent, waarop er meer dan tachtig kandidaten voorbijkwamen, heb ik ’s ochtends tegen mezelf gezegd: ‘Óf ik kan dit allemaal heel belachelijk gaan vinden, óf ik ga elke kandidaat net zo veel liefde en aandacht geven als die kinderen op Lesbos.’ Nou, dat was makkelijk kiezen, hoor. Het was niet eens een optie om dat eerste te doen. En zo hoort het ook.”