Nieuws/Entertainment
410071
Entertainment

Britney Spears in ondergoed over rode loper

Britney Spears liet weinig aan de verbeelding over op de rode loper van de Billboard Awards in Las Vegas zondagavond. Ze droeg een zwart lingeriesetje met daar overheen enkel een doorschijnende body van kant.

Britney mag zondagavond de Millennium Award voor haar carrière in ontvangs nemen en treedt ook op tijdens de show. Ook Céline Dion krijgt een ereprijs, de Icon Award. Verder won The Weeknd, die met twintig nominaties kans maakt op de meeste prijzen, al de eerst prijs van de avond, voor de Top Hot 100 Artist.

Naast Britney liepen onder anderen Demi Lovato, Nick Jonas, de dames van Fifth Harmony, Shawn Mendes, Seal, Steven Tyler, Laverne Cox, en Kesha over de rode loper. Kesha geeft sinds lange tijd een optreden tijdens de awardshow, nadat toestemming hiervoor aanvankelijk was teruggetrokken door het platenlabel van producer Dr. Luke. Kesha heeft hem aangeklaagd voor verkrachting en probeert zich via de rechtbank ook van haar platencontract met hem te bevrijden.

De prijswinnaars worden bepaald op basis van belangrijke interacties met fans, inclusief verkoop van muziek in de winkel en online, tournees en sociale media-interacties. De Nederlandse dj Afrojack maakt kans in de categorie Top Dance/Electronic Song voor de samenwerking Hey Mama met David Guetta.