Nieuws/Entertainment
410379
Entertainment

Ciara drinkt en gokt niet in Las Vegas

Zangeres Ciara drinkt en gokt niet in Las Vegas, in tegenstelling tot rapper Ludacris met wie ze zondag samen de Billboard Music Awards in Las Vegas presenteert.

In de talkshow Jimmy Kimmel Live! vertelde Ciara dat ze alle grote shows op de Strip afloopt, terwijl Ludacris naar eigen zeggen liever een gokje waagt en geld uitgeeft aan strippers.

De twee kijken uit naar de presentatie van de awardshow. Voor Ludacris is het de derde keer, vorig jaar presenteerde hij de show met Chrissy Teigen. Ciara maakt zondag haar debuut als presentatrice: ''Het is voor mij de eerste keer dat ik zo'n grote show presenteer. Luda staat in mijn telefoon onder de snelkeuzetoets, want ik heb eindeloos veel vragen wat we moeten doen. Hij is mijn coach."

In Las Vegas doet Ciara in haar vrije tijd hele andere dingen dan haar presentatiemaatje. De zangeres bezoekt vooral de grote shows op de Strip, om inspiratie op te doen. Ludacris slaat de shows van zangers, zangeressen en illusionisten over en duikt liever de casino's in. ''Mijn ervaringen in Las Vegas zijn totaal anders dan de zijne'', vertelt Ciara. Ludacris: ''Mijn mooiste ervaring in Las Vegas was op mijn dertigste verjaardag, toen won ik met blackjack 30.000 dollar. Daarvan gaf ik 28.000 dollar uit aan een fantastische speelplaats voor mijn kinderen. En ik heb overige 2000 dollar uitgegeven aan strippers, een goede investering toch?"

Prijzenregen

Het is niet bekend of Ciara haar verloofde Russell Wilson meeneemt naar Las Vegas. Grappend laat Ciara weten dat Ludacris wel mag helpen om de afterparty op haar bruiloft te organiseren.

Onder anderen Justin Bieber, Céline Dion, Britney Spears en Pink treden zondag op tijdens de awardshow. Madonna brengt een eerbetoon aan de overleden artiest Prince. The Weeknd is met negentien nominaties de grootste kanshebber tijdens de prijzenregen.