Nieuws/Entertainment
410489
Entertainment

Suge Knight wil ouders zien

Suge Knight is zó bang dat hij zijn ouders overleeft doordat hij lange tijd in de gevangenis moet zitten, dat hij de jury nu smeekt om ze nog één keer te mogen zien. 

Volgens de rapper verkeren z'n ouders in een slechte gezondheid. Ze zijn volgens Suge zelfs in zo'n slechte conditie dat hij nu documenten heeft ingediend om ze nog één keer te zien in de gevangenis in Los Angeles. Daarnaast wil hij ze via de telefoon spreken, maar dan wel echt privé.

Hij meent volgens TMZ dat hij sinds hij achter de tralies zit nauwelijks contact mag hebben met zijn zus en zijn zesjarig zoontje. Volgende week hoort hij van de rechtbank of zijn verzoek gehonoreerd wordt.

Knight, die samenwerkte met grote hiphopartiesten als Tupac, zit momenteel gevangen wegens een moordaanklacht. Hij reed twee mannen aan. Een van de slachtoffers overleefde dat niet. Volgens justitie reed hij de mannen met opzet aan. Suge zegt dat hij handelde uit zelfverdediging. Hij is in afwachting van de rechtszaak die op 1 augustus staat gepland.