Nieuws/Entertainment
410521
Entertainment

The Hoff is platzak

David Hasselhoff verdiende miljoenen met Baywatch en Knight Rider, maar zegt nu dat hij helemaal blut is door zijn ex-vrouw. The Hoff claimt nog maar 4000 dollar in bezit te hebben...

En met dat geld kan hij zijn ex Pamela Bach niet meer onderhouden, laat staan een nieuwe rode zwembroek aanschaffen. Momenteel zit The Hoff in een hoogoplopend conflict met Pamela over veel geld. Zij krijgt 252.000 dollar per jaar van de voormalig 'strandwacht', maar hij wil dit bedrag significant lager hebben, weet TMZ.

Davids Europese tour moet al drastisch ingekort worden omdat de kaartverkoop voor geen meter loopt. Zijn nieuwe realityshow 'Hoff The Record' lijkt dan ook niet een nieuwe cashflow voor hem te gaan worden.

"Ik probeer relevant te blijven, maar dat is lastig", zei hij eerder al. The Hoff geeft toe dat hij 112.000 dollar per maand verdient en daarvan 66.000 dollar uitgeeft. Tel daar de maandelijkse kosten van Pamela, plus belasting- en andere kosten bij op en er blijft niet veel over, rekende The Knight Rider even snel uit.

Volgens zijn ex zit het even anders in elkaar. Zij meent dat David meer dan 120 miljoen dollar bezit en dat hij daarnaast ook nog werkt.