Nieuws/Entertainment
410609
Entertainment

Bella Hadid scoort met blootjurk in Cannes

FOTO'S - Fotografen op het prestigieuze filmfestival van Cannes moesten vliegensvlug hun objectieven met het juiste diafragma op de camera plaatsen toen de 19-jarige Bella Hadid de rode loper betrad.

De knalrode jurk op de loper was hoe dan ook hét hoogtepunt van de presentatie van de film ‘La fille inconnue’, van de gebroeders Dardenne. Dat de film komende zondag kans maakt op een Gouden Palm, was even bijzaak.

Het model had haar handen er vol aan om haar intieme delen te bedekken. Met haar heuphoge split stond Bella volop in de schijnwerpers. Want bij iedere stap kwamen de fotografen in stelling om de gewaagde poses vast te leggen. Ze had bepaald niet het schaamrood op de lippen staan en dartelde rustig door over de loper.

Het Amerikaanse-Nederlandse topmodel erfde haar lichaam van haar Nederlandse Hollywoodmoeder Yolanda van den Herik en vastgoedmagnaat Mohamed Hadid. Bella is het zusje van Gigi Hadid (21) en Anwar Hadid (16) die eveneens met hun bloedmooie verschijningen op vele covers van modebladen prijken.

Windvlaagjes

De gewaagde jurk was de eyecatcher van de filmpresentatie. Het rood van rozen, de kleur van de liefde zorgde voor de nodige opwinding. Ze had de handen vol om haar rode jurk in bedwang te houden. Het niemendalletje met een split tot aan haar oksels, deed onder de aanwezigen veel stof opwaaien.

Bella Hadid was plotseling met haar extroverte verschijning hot! ,,Maar als je naar de foto’s kijkt, word je toch doodsbang dat een klein zuchtje wind haar edele delen ontbloot?", meldde de Britse Cosmopolitan. Gelukkig had Bella beide de handen vrij tijdens de windvlaagjes om haar dijen en borsten snel te bedekken. Dit tot groot genoegen van het publiek, aanwezige filmproducenten, acteurs, actrices en natuurlijk horden fotografen.

Fotografen creëerden gezamenlijk een focus door minutenlang de camera’s op het ranke lijf van Bella te richten. Het was dan ook dringen geblazen om de spannendste kiek te maken.

Uithangbord

Voor de gebroeders Dardenne was de aanwezigheid van de knappe Bella een ongeplande stunt om de film te promoten. De organisatie van een het grootste filmfestival ter wereld, moet met dit fraaie uithangbord in de handen hebben gewreven.

De internationale pers ging helemaal uit hun dak door de spannende creatie. Volgens Hollywood Life was Bella Hadid "roodheet in één van de meest risicovolle jurken ooit". Overigens mag Bella met deze jurk de blits hebben gemaakt. Twee jaar geleden, getuige de foto, was het de Britse zangeres Rita Ora (25) die met nagenoeg eenzelfde soort splitjurk over een loper liep....