Nieuws/Entertainment
410931
Entertainment

Ozzy was vermist voor affaire uitkwam

Ozzy Osbourne bedroog zijn vrouw met zijn 22 jaar jongere kapster, maar verdween een paar dagen voordat Sharon erachter kwam wat er speelde.

In april was Sharon Osbourne haar echtgenoot een paar dagen kwijt, weken voordat ze erachter kwam dat hij een affaire had met haarstyliste Michelle Pugh. „Sharon dacht dat hij was gaan wandelen en dat er sprake was van een medisch noodgeval”, vertelt een familievriend aan Us.

Hun zoon Jack Osbourne en Ozzy zelf lijden aan een vorm van Parkinson, waardoor Sharon zich zorgen maakte over haar echtgenoot en haar kinderen Aimee, Kelly en Jack optrommelde op hem te vinden. Een onbekend nummer in Ozzy’s telefoon wekte echter argwaan. „Het bleek het nummer van Michelle.”

Twee dagen later keerde de rockster terug naar de miljoenenvilla maar weigerde toe te geven waar hij had uitgehangen. Volgens de bron wilde ook Michelle niet reageren op de belletjes van de familie die in onzekerheid verbleven.

Na een huwelijk van bijna 34 jaar komt er een einde aan de relatie van Sharon en Ozzy. Toch is het niet de eerste breuk voor de Osbourne’s. „Het is eerder gebeurd, hopelijk waait het over”, aldus de bron. Sharon bekende al niet te weten wat ze met haar leven moet na hun huwelijk.