Nieuws/Entertainment
410938
Entertainment

Dries Roelvink schaamt zich voor zoon

De Roelvinkjes weten zich geen raad na de actie van zoon Dave die na een scheldkanonnade het podium verliet. Ze doen er alles aan hun eer te herstellen.

De dj heeft spijt als haren op zijn hoofd dat hij zich zo uit de tent liet lokken door een biergooier en bood daarom nogmaals publiekelijk zijn excuses aan. „Wat ik heb gedaan was verschrikkelijk'', verklaarde Dave aan RTL waarbij hij uitlegde dat hij onlangs nog afscheid moesten nemen van zijn tante, die overleden is aan de ziekte waarmee Dave schold.

Vader Dries is geschrokken van het taalgebruik van zijn zoon en schaamt zich voor het gedrag van zijn zoon. „Ik heb je nog nooit zulke woorden horen gebruiken. Je weet wat kanker is. Dit had je nooit mogen doen”, sprak de zanger zijn zoon toe. „Kom op, laat je goede kant zien, die lieve Dave waar wij van houden.”

De gevolgen van zijn actie drongen pas tot Dave door toen hij wegreed. „Ik had een black-out, ik besefte me op de terugweg 'wat heb ik gedaan?'. Ik bied mijn oprechte excuses aan. Ik heb er ontzettend veel spijt van. De gage die ik verdiend heb, heb ik overgemaakt aan het KWF. Het is niet goed te praten. Ik ben zelf ook mensen aan kanker verloren. Ik ben echt enorm geschrokken.”

Ondanks zijn eerdere excuses, liet de organisatie van een evenement in Waalwijk weten dat Dave niet langer welkom is om plaats te nemen op het podium.