Nieuws/Entertainment
410940
Entertainment

Gigi Hadid snackt ook als topmodel

De half-Nederlandse Gigi Hadid mag dan een succesvolle carrière als supermodel hebben, ze laat er geen eten voor staan.

Naast de gebruikelijke drankjes zoals water en vruchtensap puilt haar ijskast eveneens uit van de snacks, in tegenstelling tot modellen als Gisele Bündchen die al jaren leven volgens een streng dieet. „Mijn lievelingssnacks zijn salami, chips, hummus, wortels en fruit”, aldus Gigi.

De dochter van de Nederlandse Yolanda Hadid is regelmatig zelf in de keuken te vinden, verklaart ze aan Self Magazine. „Koken en kunst is wat me met beide benen op de grond houdt. Daardoor keer ik terug naar de simpele dingen die me gelukkig maken”, aldus het Victoria’s Secret-model.

Ze daagt zichzelf dan ook graag uit met nieuwe recepten. „Ik probeer altijd nieuwe dingen uit te proberen”. Ook weigert Gigi etenswaar zoals gesuikerde ontbijtgranen, brood, eieren en melk uit haar dieet te schrappen. „Als ik dat niet in huis heb, kan ik niet functioneren.”

Om goed in vorm te blijven op de catwalk doet ze daarom vooral een beroep op haar personal trainer die haar flink uitdaagt in de boksring. De fitnessschool vindt ze maar niks: „Gewoon op de loopband gaan vind ik super saai.”