Nieuws/Entertainment
411136
Entertainment

Overleed Prince door mix van drugs?

Prince zou overleden kunnen zijn door een fatale mix van drugs en de politie is vooral geïnteresseerd of hij een combinatie van pijnstiller Percocet en synthetische opiaat Buprenorphine in zijn lichaam had.

Bronnen van TMZ weten meer over het lopende onderzoek en de exacte reden van de dood van Prince is blijkbaar nog altijd niet bekend. Dit omdat de lijkschouwer nog steeds de resultaten niet binnen heeft. Het gaat de politie vooral om waarom de arts van Prince én de zoon van een afkickdokter aanwezig waren in het huis waar hij overleed.

Volgens Michael Schulenberg, de dokter van Prince, was hij daar om persoonlijk wat testresultaten te overhandigen. En Andrew Kornfeld, de zoon van afkickarts Howard Kornfeld, was daar ook en had zelfs Buprenorphine-pillen in zijn tas zitten. Deze pillen worden gebruikt voor verslaving tegen onder meer opiaat.

De advocaat van Andrew gaf eerder al een persconferentie waarin hij aangaf dat zijn cliënt daar niet was om de drugs af te geven, maar om die aan een lokale dokter te overhandigen.

De politie vindt hun verhalen maar dun en wacht daarom met smart op de resultaten van de lijkschouwer, omdat ze het wel heel toevallig vinden dat zowel Schulenberg als Kornfeld aanwezig was in het huis, en dan ook nog met met drugs op zak.