Nieuws/Entertainment
411180
Entertainment

Yolanthe is paparazzi voor met foto's Xess Xava

Yolanthe Sneijder-Cabau hoopt de paparazzi op afstand te houden door geregeld foto's en video's van zoontje Xess Xava te delen.

"Dat haalt de spanning eraf, want hoe hysterischer je doet met je kind, hoe meer het een ding lijkt te worden", schrijft Yolanthe deze week in haar column voor Grazia.

Yolanthe en Wesley wilden hun in oktober geboren zoon aanvankelijk helemaal niet laten zien. "Nog tijdens mijn zwangerschap hadden we besloten om hem privé en dus voor 'onszelf' te houden." Later zagen de voetballer en zijn vrouw in dat 'het beter was Xess dan maar zelf met de wereld te delen'. "We wilden hem beschermen tegen alles. Tenslotte heeft hij niet voor het publieke oog gekozen."

Familie en vrienden krijgen nog meer kiekjes en video's van de kleine Xess te zien. Voor hen hebben Wesley en Yolanthe op Instagram een privéaccount aangemaakt. "Zodat zij hem elke dag een beetje kunnen zien opgroeien. We hebben van tevoren bij onze advocaat gecheckt of de foto's erop gegarandeerd privé zijn, en niet alsnog ergens kunnen worden gepubliceerd, maar dat is helemaal safe."