Nieuws/Entertainment
411184
Entertainment

Natas: “Kom niet aan mijn kind”

Volgens Natasja Froger klopt er niets van de verhalen dat haar zoon Didier de veroorzaker is geweest van de vechtpartij afgelopen vrijdag bij het Toppers-concert. In tegendeel, hij zou juist het slachtoffer zijn.

In eerste instantie wilden de Frogers het incident eerst volledig laten uitzoeken voor er ruchtbaarheid aan te geven. Maar toen Shownieuws met een bericht kwam dat Didier te diep in het glaasje zou hebben gekeken en een vechtpartij had veroorzaakt, kon Natasja haar moederhart niet bedwingen. “Als mijn kind zoiets zou doen, dan zou ik het ook zeggen. En ze mogen onzin verzinnen over mij of over mijn man, want wij zijn volwassen. Maar kom niet aan mijn kind. Dan haal je het slechtste in me naar boven”, zegt ze tegen RTL.

Volgens de blondine was Didier juist het slachtoffer. “Didier stond op het veld en een meneer, die volledig doorgedraaid was, gaf hem uit het niets een knal op zijn oog. Didier ging out…hij vroeg zich steeds af wat hij verkeerd had gedaan.”

Gelukkig maakt Didier het na wat rust en ijs op zijn hoofd weer goed en kon hij ondanks alles toch zijn vader steunen tijdens de concerten van zaterdag- en zondagavond.