Nieuws/Entertainment
411308
Entertainment

Audrina doet boekje open over The Hills

Het is alweer 10 jaar geleden dat de eerste aflevering van realityserie The Hills werd uitgezonden. Om dat te vieren, besloot The Hills-ster Audrina Patridge een paar prangende vragen van haar Twitter-volgers over de show op haar website te beantwoorden.

Was de hele show nep?

“Nee, maar er waren wat vage grenzen. In het begin, ging het om 4 meiden die vriendinnen worden in LA, lol trappen, daten en werken. Dat was allemaal oprecht. Maar tegen het einde van het tweede seizoen en in de loop van het derde seizoen, begonnen realiteit en fictie steeds meer te mixen. Vooral toen de mannen een belangrijk onderdeel van de show werden. Het werd nog erger toen Lauren Conrad de show verliet. Er moesten namelijk nieuwe mensen in de show worden geschreven en dat zorgde voor gemanipuleerde situaties. Het werd een echt/nep versie van ons eigen leven.”

Geloofde je echt dat Lauren en Justin met elkaar hadden gerommeld?

“Dat was wel echt een gerucht. Een gemeenschappelijke vriend belde me en vertelde me dat hij het had gezien. Ik was er kapot van en kon het in eerste instantie niet geloven. Ze namen geen van beiden hun telefoon op en reageerden niet op mijn smsjes. De producers wilden natuurlijk dat ik er op camera over zou vertellen. Inmiddels is die vriend geen vriend meer en maakt het me écht niet meer uit wat er is gebeurd. Ik ben blij met waar ik nu ben en het verleden is het verleden.”

Heb je echt met Spencer gedate?

“Absoluut NIET! Dat was voor het eerst dat ik de producers niet meer vertrouwde. Ik was op weg naar Vegas met een groepje vrienden toen de producers me belden om te vragen of ik even bij Pinkberry wilde stoppen. Het zou maar een paar minuten duren. Dat deed ik en ik zat daar te wachten, geen idee wat er zou komen. Toen kwam Spencer opeens aanlopen met een bos rozen. Ik dacht: je maakt een grap, ik moet hier weg! Later die avond zouden we met een hele groep naar een club gaan waar Heidi werkte. Spencer en ik werden achter gehouden zodat we samen naar binnen zouden lopen en Heidi dat zou zien. Ik had zo’n hekel aan het gemaakte drama, maar de kijkers houden er van.”

Al met al heeft de brunette geen spijt van haar deelname aan de show. Wel had ze het anders gedaan: “Ik zou een therapeut hebben genomen haha! Ik had wel wat life-coaching kunnen gebruiken. En ik had vaker nee tegen bepaalde dingen en ja tegen andere dingen gezegd. Maar we hebben mooie reizen gemaakt en veel lol gehad zowel voor als achter de camera.”