Nieuws/Entertainment
411810
Entertainment

SinéadO'Connor schrijft vernietigende brief aan ex

Sinead O'Connor

Sinead O'Connor

De politie van Chicago maakte maandag bekend dat Sinéad O'Connor levend en wel is teruggevonden, nadat ze zondagochtend niet was teruggekeerd van een fietstochtje. Nu heeft de zangeres een open brief geschreven aan haar ex-man John Reynolds, de vader van haar zoon Shane.

Sinead O'Connor

Sinead O'Connor

Sinéad O'Connor, die in het verleden met psychische problemen kampte en zelfs een zelfmoordpoging aankondigde, schrijft op Facebook: "Jullie hebben mij allemaal verbannen omdat ik suïcidaal ben. Kl**tz*kk*n. Jullie hebben mij voor dood achtergelaten."

De heftige brief gaat verder, waarin de Ierse praat over zelfmoord en haar financiële problemen. Ook richt ze zich tot haar kinderen. Zo zegt de zangeres van Nothing Compares 2 U onder andere dat ze haar ex-man voor de rechter zal slepen.

"Ik zie jullie allemaal in de rechtbank. Ik wil schade aanrichten. Ik ben niet in staat om te werken. Ik ben het inkomen van vorig jaar en van dit jaar kwijtgeraakt. Ik heb ontzettend hoge medische kosten en heb daarnaast een enorm trauma opgelopen door de manier waarop je mij hebt gemarteld."

Sinéad heeft vier kinderen: Jake, Shane, Roisin en Yeshua.