Nieuws/Entertainment
411930
Entertainment

‘Schrik van het Binnenhof’ officieel gescheiden:

Frits kan eindelijk van nieuwe liefde genieten

Toen bekend werd dat FRITS WESTER zijn echtgenote verliet voor een nieuw leven met de zesentwintig jaar jongere REGINA waren de commentaren niet mals, maar vooralsnog lacht de bekendste reporter aan het Binnenhof in zijn vuistje. Aan PRIVÉ vertelt hij openhartig over zijn geluk met zijn piepjonge vriendin, de relatie met zijn ex-vrouw MARJOLEIN en het hachelijke avontuur dat hij met voormalig RTL-collega ROELOF HEMMEN in Italië beleefde…

Niet dat hij zich er eerst door liet tegenhouden, maar het grote genieten kan voor FRITS WESTER (54) echt gaan beginnen, nu hij officieel is gescheiden van zijn jarenlange echtgenote, en moeder van zijn kinderen, MARJOLEIN.

Twee zomers geleden werd die geconfronteerd met het nieuws dat haar man in, de maar liefst 26 jaar jongere, REGINA VISSER een nieuwe liefde had gevonden. Marjoleins wereld stortte in, maar RTL’s razende reporter op het Binnenhof had het zo zwaar van de Friezin te pakken dat hij er geen gras over liet groeien. Het was niet anders en een scheiding, waarvoor de in gemeenschap van goederen getrouwde Frits inmiddels zijn eigen ‘miljoenennota’ gepresenteerd kreeg, bleek onvermijdelijk.

Lees hier het hele verhaal