Nieuws/Entertainment
41301
Entertainment

Stervoetballer toont de wereld zijn (zoveelste) vriendin

Eindelijk een blijvertjevoor Cristiano Ronaldo?

Zo succesvol als CRISTIANO RONALDO (31) is op het voetbalveld, zo makkelijk scoort hij ook buiten de lijnen. Bij het in ontvangst nemen van de prijs voor Wereldvoetballer van het Jaar achtte hij de tijd rijp een nieuwe vriendin voor te stellen. Zijn zoveelste...

Sommige van zijn flirts duurden maar een avond, sommige enkele dagen en er zijn zelfs vrouwen - neem topmodel IRINA SHAYK - waar hij het een paar maanden mee uithield. De Spaanse GEORGINA RODRIGUEZ lijkt ook zo’n blijvertje. Aan de zijde van zijn zoontje CRISTIANO JR. straalde zij op de lopers van het voetbalgala, trots als ze was op haar vriend.

Haar naam zong al langer rond als het nieuwe liefje van de stervoetballer. Helemaal toen de twee in november samen werden gespot in Disneyland Parijs. Alhoewel, ’samen’? Ronaldo had er werkelijk álles aan gedaan om zich enigszins tussen Mickey Mouse, Pluto en Goofy schuil te kunnen houden want zijn vermomming was van uitzonderlijk niveau. Toch wist het Italiaanse magazine Chi te achterhalen dat het hier wel degelijk om de voetballer in hoogst eigen persoon ging.

Herenliefde

De spits van Real Madrid, in het verleden nog wel eens beticht van herenliefde vanwege het dragen van handtasjes en het gebruik van nagellak, leerde de Spaanse kennen op het vip-deck van een Dolce & Gabbana-event. Toentertijd was ze nog werkzaam in een Gucci-winkel, maar daar zou ze mee gestopt zijn toen het definitief ’aan’ raakte tussen haar en de Portugees, die goed is voor zo’n driehonderd miljoen euro.

Dat stoppen met werken, lijkt een gok. Want een relatie met Cristiano betekent niet automatisch dat deze ook stand houdt. Zo werd hij in augustus nog gekoppeld aan fitnessmodel CASSANDRE DAVIS en een maand later aan voormalig Miss Spanje DESIRE CORDERO.

En dan hebben we het nog niet eens over het aantal vrouwen dat de voetballer de jaren daarvoor versleet. Een gemiddelde voetbalclub zou er met gemak twee kleedkamers mee kunnen vullen. Een - en dit dient letterlijk te worden genomen - kleine greep: JORDANA JARDEL, KARINA FERRO, DANIELE AGUIAR, ISABEL FIGUEIR, DIANA CHAVES, LETIZIA FILIPPI, ALYONA HAYNES, PARIS HILTON, TYESE CUNNINGHAM, MIA JUDAKEN, RAFFAELLA FICO, NIKI GHAZIAN, MARIA SHARAPOVA, CAROLINA PATROCINIO en dus de al eerder genoemde Russische Irina Shayk.

Maar dat Ronaldo zijn Georgina nu meeneemt naar een officiële gelegenheid zegt wel iets over zijn gevoelens voor haar. En misschien nog wel van groter belang, ze is al regelmatig met Ronaldo’s zoon samen op de tribune gespot van Real Madrid. Sterker nog, de Spaanse pers is eens gaan rekenen en turven: iedere wedstrijd waar zij in levende lijve bij was, werd niet verloren door de Spaanse topclub. Als dat geen voorbode van Echte Liefde is...