Nieuws/Entertainment
413875
Entertainment

"Ik wil Rafael nooit meer terug"

Sabia is voor eens en altijd helemaal klaar met haar ex Rafael van der Vaart. "Ik zou hem voor geen geld in de wereld terugnemen."

Opvallend, want eerder verklaarde Sabia nog dat Rafael haar soulmate was en dat ze andere vriendinnen van hem niet serieus kon nemen. Maar dat is nu voorbij: "Ik ben helemaal over hem heen. Ik heb me ook niet beziggehouden met zijn nieuwe relatie. Ik wens hem het allerbeste."

Sabia vertelt ook dat ze op dit moment geen nieuwe man in haar leven heeft en daar ook helemaal niet op zit te wachten: "Ik kan mijn kinderen niet elke paar maanden aan een andere man voorstellen. Dat moet ieder voor zich weten, maar ik ben daar het type niet voor."

Binnenkort moet Sabia haar huis in Hamburg verlaten, maar daar ziet ze niet tegenop vertelt ze aan Bunte. "Rafael zet me niet onder druk. Dat vind ik erg gul van hem. Ik geloof dat hij om mijn kinderen geeft. Ik verheug me erop om binnenkort met mijn kinderen een nieuw nestje te vinden, maar ik ben nog niet actief op zoek naar een nieuw huis."