Nieuws/Entertainment
416234
Entertainment

"Nog steeds geen uitvaart Prince gehouden"

De familie van Prince heeft verklaard dat er nog helemaal geen herdenkingsdienst voor de overleden zanger heeft plaatsgevonden.

Prince overleed op 21 april en hoewel het lichaam van de zanger kort na zijn dood aan de nabestaanden werd afgestaan, bevestigt zijn familie dat er nog steeds wordt gezocht naar een laatste rustplaats voor het popicoon.

People meldt dat de familie in een verklaring zegt: "We willen iedereen graag laten weten dat er, ondanks wat in de media wordt beweerd, geen herdenking, begrafenis of eerbetoon voor Prince is georganiseerd of toegestaan door de familie of afgevaardigden van Paisley Park."

De nabestaanden hebben geen details over de herdenking bekendgemaakt, omdat ze er zeker van willen zijn dat de legendarische popster het best mogelijke afscheid krijgt dat mogelijk is.

"De familie is bezig om in de nabije toekomst een officiële en publiekelijke herdenkingsdienst te organiseren. We waarderen het geduld van zijn fans en we hebben ontzettend veel troost gehaald uit jullie liefde, steun en condoleances. We kijken er naar uit om met de rest van de wereld het leven van onze Prince te vieren."