Nieuws/Entertainment
416241
Entertainment

'Kim en Kanye werden gek van internet in Cuba'

Samen zijn Kim Kardashian en Kanye West goed voor ruim 67 miljoen volgers op Twitter, waardoor het dus belangrijk is om op ieder moment van de dag een update te geven van je tijdsbesteding. En dan is het wel zo handig als er een goedwerkende wifi-verbinding in de buurt is...

En laat dat in Cuba nou net niet het geval zijn. Kim en Kanye kwamen vrijdagavond thuis van hun trip door het Caribische land en waren maar al te blij weer terug te zijn in de moderne wereld.

Een bron vertelt aan het New Yorkse Page Six: "Ze houden van de cultuur, maar niet van de technologie. Ze maakten er iedere twee seconden een probleem van dat ze geen internetverbinding hadden. Ook klaagden ze dat ze geen gebruik konden maken van Snapchat. Het stel was gefrustreerd en kon niet wachten om weer te gaan."

Zus Khloé, die ook mee was, plaatste op social media een foto van zichzelf, waarop de realityster te zien was bij een muur met daarop de naam van de omstreden oud-president Fidel Castro. Dit zorgde op internet voor de nodige verontwaardigde reacties.

 

"Ze waren cultureel niet voorbereid op Cuba", zegt de bron. "In Cuba is er geen reality-tv en niet veel mensen kennen de Kardashians. De lokale bevolking heeft iets van: wie zijn jullie en waarom wordt er gefilmd?"

Ondanks deze uitspraken zegt een woordvoerder van Kim tegen MailOnline: "Hier klopt niets van. Ze wisten vooraf dat er geen internetverbinding zou zijn tijdens hun trip."