Nieuws/Entertainment
416246
Entertainment

Johan Derksen haalt uit naar Humberto Tan

Johan Derksen heeft vrijdag uitgehaald naar RTL-collega Humberto Tan en roept bovendien Hans Kraay jr. op om niet meer aan te schuiven bij RTL Late Night.

Volgens Johan weigert RTL Late Night tv-beelden af te staan aan zijn programma Voetbal Inside en dat is bij de oud-hoofdredacteur van VI in het verkeerde keelgat geschoten.

Aan tafel bij het voetbalpraatprogramma zegt hij tegen Hans: "Als jij een beetje wat van de tv-wereld zou weten, dan zou jij wat loyaliteit moeten tonen naar ons toe, en zeker niet meer bij die imitatie-anchorman - die altijd moet lachen als er niks te lachen valt - gaan zitten. Want die zijn nog te beroerd dat ze beelden afstaan aan ons programma, terwijl wij allemaal bij één baas, RTL, werken."

Vervolgens gaat Johan verder, terwijl hij wijst naar presentator Wilfred Genee: "Die Humberto wil hem niet aan tafel hebben, als daar alle reden toe is. Die wil mij niet aan tafel hebben als er alle reden is. René gaat er nooit zitten. Diezelfde Humberto, die doet altijd alleen maar naar en het zou je sieren als je voortaan zou zeggen: Humberto, zoek het lekker uit."

Als Hans vervolgens reageert met: "Ja, maar je moet mij nu niet gaan verwijten dat ik niet loyaal ben", antwoordt Johan: "Nee, nee. Maar kijk, en dat wist je niet, wij wilden een fragmentje van jou laten zien en dan is er één of ander arrogant hoofdredacteurtje die dan zegt: 'Nee hoor, wij geven geen beelden.' Wie denken die mensen dat ze zijn? Denken ze dat ze God zijn of zo?

Hans weet zich nog in te dekken door te zeggen dat hij er zelf niets aan kan doen dat Voetbal Inside het bewuste fragment niet heeft gekregen, waarop Johan zegt: "Nee, maar je weet nu hoe ze erin staan. Ze profiteren van je en als ze dan voor dit programma even iets terug moeten doen, dan gaan ze arrogant doen. Hele enge mensen."