Nieuws/Entertainment
416249
Entertainment

Vernieuwde aanklacht tegen Nick Gordon

Nick Gordon kan na zijn optreden bij Dr. Phil een vernieuwde aanklacht tegemoet zien in de civiele rechtszaak die Bobby Brown tegen hem heeft aangespannen. De vader van Bobbi Kristina Brown houdt Nick verantwoordelijk voor haar dood.

People beschikt over nieuwe rechtbankstukken die deze week zijn ingediend door Bedelia Hargrove, de conservator van Bobbi Kristina Brown, die Gordon in de civiele rechtzaak al eerder aanklaagde voor dood door schuld. Bobby Brown heeft zich als eiser aangesloten bij de vernieuwde zaak. In de stukken beklagen de eisers zich over Gordons ''volledige minachting voor de rechtbank en het gebrek aan respons."

Nick Gordon verscheen vorige week in de uitzending van Dr. Phil. Daar gaf hij zijn visie over de gebeurtenissen op de dag voordat zijn vriendin Bobbi Kristina vorig jaar januari bewusteloos werd aangetroffen in haar bad in haar huis in Atlanta.

Zijn loslippigheid op televisie over haar drugsgebruik zet kwaad bloed bij de nabestaanden, die beweren dat hij fysiek geweld heeft gepleegd. ''De verdachte negeert bevelschriften van de rechtbank, maar voelt zich op nationale televisie wel vrij om over zijn rol te praten. Hij bespreekt op televisie openlijk en vrij zijn versie van de gebeurtenissen die voor ons juist de aanleiding waren om deze rechtszaak aan te spannen."

In de show van Dr. Phil zei Gordon letterlijk dat hij de rechtszaak en de consequenties daarvan negeert. Een bron van People vertelt dat Nick Gordon erg verontrust is over de nieuwe aanklacht, omdat hij niet over het geld beschikt zich te verdedigen. Hij is momenteel op zoek naar een advocaat.