Nieuws/Entertainment
416523
Entertainment

Ex-man Amy op de vlucht

Blake Fielder-Civil, de ex-man van Amy Winehouse, is op de vlucht voor de politie. Hij werd in maart gearresteerd voor het stelen van een handtas, maar is nu niet komen opdagen bij de rechtszaak.

"Een 34-jarige uit Leeds werd in maart gearresteerd vanwege het stelen van een handtas, maar is niet op komen dagen. De autoriteiten zijn nu naar hem op zoek", aldus de politie in The Sun.

Slachtoffer Leia Cliff vertelt dat haar portemonnee gestolen is uit de tas, met daarin 70 pond.  "Ik kwam van het toilet terug en zag dat mijn tas weg was. Op beveiligingsbeelden zag ik die man. Ik kon niet geloven dat iemand zo diep kon zinken."

Ze vervolgt: "Een dag later kwam een man naar de kroeg en gaf me mijn paspoort terug."

Blake heeft regelmatig de schuld gekregen van de dood van Amy in 2011 door de vader van de zangeres. Zelf heeft hij dat altijd ontkend. "Ik heb haar niet geruïneerd. Sommige mensen moeten weten dat ze bepaalde verslavingen had, al voor ze mij ontmoette. Ze was geen gelukkige jonge vrouw. En ik vind het respectloos dat ik daar de schuld van krijg", zei hij er al eens over.