Nieuws/Entertainment
416560
Entertainment

Kanye: Kim overschrijdt grenzen

Dat Kanye West altijd opkomt voor zijn vrouw Kim Kardashian moge inmiddels wel duidelijk zijn. De rapper vindt zelfs dat ze 'op zoveel verschillende manieren grenzen overschrijdt'. 

Kanye belde naar Steve Harveys radioshow om dit even allemaal te vertellen. Eerst legt hij uit waarom hij zo losging op Twitter tegen Whiz Khalifa. "Ik denk dat ik zo voor Kim opkwam omdat dit niet meer ging over de rapgemeenschap die respectloos met haar omging, omdat ze ooit iets uit het verleden hadden gehoord. Ik deed zo omdat ze op zóveel niveaus grenzen overschrijdt."

Hij vindt dat ze baanbrekend is op het gebied van mode voor vrouwen met rondingen. "Ontwerpers deden niets voor deze vrouwen en nu omarmen ze ineens dit soort sterke vrouwen. Daarin was Kim al voorloper. Ze moedigt mensen aan om zelf geld te verdienen."

De rapper kent Kim maar al te goed: "Toen ze zei: 'Ok, mijn man kan dan wel in mode en creativiteit hebben geïnvesteerd, maar ik stopte er geld in'. Door dat soort dingen vind ik dat niemand respectloos over mijn vrouw mag praten. Punt."