Nieuws/Entertainment
417307
Entertainment

'Cheryl weigerde relatietherapie'

Cheryl's ex Jean-Bernard Fernandez-Versini zou er alles aan hebben gedaan hun huwelijk te redden, maar de zangeres zelf had wel iets - of liever: iemand... - beters te doen.

Cheryl was tot voor kort getrouwd met de Fransman Jean-Bernard. Officieel gescheiden zijn ze nog niet, maar dat zou niet lang meer duren. Cheryl en Jean-Bernard trouwden in 2014, na een relatie van drie hele maanden, maar inmiddels is Cheryl alweer gelukkig met de tien jaar jongere One Directioner Liam Payne.

Aan Jean-Bernard's inzet heeft het niet gelegen, vertellen ingewijden aan The Sun. "JB heeft er alles aan gedaan om hun huwelijk te laten slagen. Cheryl had de hoop al opgegeven, maar hij heeft alle zeilen bijgezet om haar zover te krijgen om met hem in relatietherapie te gaan."

Daar had Cheryl niet zo'n trek in. Ze bood hem naar verluidt een behoorlijk geldbedrag om van hem af te zijn, maar daar ging Jean-Bernard niet mee akkoord. "Hij was nooit geïnteresseerd in haar geld. Hij wil alleen haar."

In april liet de zangeres weten dat ze vanaf nu alleen Cheryl heet, zonder achternaam. Voor haar huwelijk met Jean-Bernard was ze getrouwd met voetballer Ashley Cole en nam toen zijn achternaam aan. Toen bleek dat hij aan de lopende band vreemdging vroeg ze in 2010 na vier jaar huwelijk de scheiding aan, maar zijn achternaam hield ze nog enige jaren daarna aan. Haar eigen achternaam is Tweedy.