Nieuws/Entertainment
417330
Entertainment

Noi gooit hoge ogen bij HGT

Johnny de Mol gecharmeerd van vriendin Martijn Krabbé

Video - Noi Pakon, de uitermate flexibele vriendin van Martijn Krabbé, wist de jury van Holland's Got Talent in te pakken met haar acrobatische kunsten. En niet alleen de jury...

Ook HGT-presentator Johnny de Mol was danig onder de indruk van Noi's kwaliteiten en vist bij haar vrienden of ze al een vriend heeft, maar daar beweren zij níets over te weten... Helaas voor Johnny is het knappe multitalent dus al verliefd op zijn RTL-'concullega'.

Behalve acrobate is Noi ook danseres en stuntvrouw, maar haar focus ligt nu op haar luchtacrobatiek, vertelt ze aan het AD. Haar Martijn is uiteraard fan, maar daar wil Noi weinig over kwijt.... "Hij heeft wel eens een show van mij gezien. Hij vindt het ook - eh - heel goed,'' zegt ze terughoudend tegen de krant. "Ik wil er niet te veel over uitweiden. We houden het voor onszelf."

Dat laatste is volgens Noi een stuk makkelijker waar te maken als je níet in Nederland woont... "Gelukkig woon ik in België, ik krijg niet zoveel mee van wat er over ons geschreven wordt. Het belangrijkste is dat wij weten hoe het tussen ons zit. Ik leef gewoon mijn leven." Maar, mocht ze het tot de finale van de talentenjacht schoppen, kan het heel snel afgelopen zijn met haar leven in anonimiteit...

Martijn vond na zijn scheiding van Amanda Beekman, met wie hij vier kinderen heeft, de liefde bij Noi. Van een leien dakje ging de relatie echter niet: in 2015 liep hun relatie op de klippen, maar inmiddels hebben ze elkaar toch weer gevonden. Ook Martijn en Amanda's kinderen zijn dol op Noi, vertelde Amanda, die zelf hertrouwd is met Harrie Koolen, eerder. "Ik hoor dat ze een echte lieverd is; mijn kinderen zijn weg van haar!"