Nieuws/Entertainment
417351
Entertainment

Vrouw Arie Boomsma kreeg miskraam

De vrouw van Arie Boomsma, Romy, heeft begin vorig jaar een miskraam gehad. Bij de elfwekenecho bleek dat het kindje dat Romy droeg nooit een hartslag gehad heeft.

"Dan valt er een deken van teleurstelling over je leven. Mijn vrouw voelde zich verraden door haar lichaam", vertelt Arie in AD Magazine. Het bericht van de artsen kwam als een schok voor de twee. Ze hadden na tien weken zwangerschap net hun familie en vrienden op de hoogte gesteld van het vrolijke babynieuws.  

NachtlevenBoomsma ging na het drama bij zichzelf te raden. "Ik heb altijd veel druk op mijn bestaan gezet, jaren flink in de nachten geleefd. Had dat ervoor gezorgd dat ik geen kinderen kan krijgen, vroeg ik me af."De volgende zwangerschap was na deze ervaring niet altijd makkelijk. "Eerst was er natuurlijk euforie. Daarna kwam meteen de angst: het zal toch niet weer? Om elk onderzoek of pijntje hing ineens die duisternis: het gaat toch wel goed?”Op 1 februari werden Arie en Romy ouders van dochtertje Bobby. Het stel stapten vorig jaar in augustus met elkaar in het huwelijksbootje.