Nieuws/Entertainment
417365
Entertainment

Kendall Jenner ontmoet Obama

Kendall Jenner was door het dolle heen zaterdagavond toen ze tijdens het jaarlijkse correspondentendiner in het Witte Huis in Washington D.C. de Amerikaanse president Barack Obama de hand mocht schudden. Het halfzusje van Kim Kardashian deelde haar enthousiasme op Snapchat.

''Ik heb net Obama ontmoet en zo voel ik mij nu'', schreef Kendall bij een foto van zichzelf met sterretjes voor haar ogen. Het twintigjarige model kreeg ook te horen dat ze de groetjes moest doen aan Kim en Kanye West. Kendalls naam kwam zelfs even voorbij in Obama's speech. ''Kendall Jenner is er ook. Ze lijkt me een aardige jonge vrouw. Ik weet niet zo goed wat ze nou doet, maar mij is gezegd dat mijn mentions op Twitter straks explosief zullen toenemen'', aldus de president.

Helen Mirren was ook uitgenodigd voor het diner. De zeventigjarige Britse actrice verscheen als eerbetoon aan de onlangs overleden Prince in een paarse jurk op de rode loper. Ook had ze een paarse neptatoeage van het symbool van de zanger vlak onder haar sleutelbeen geplakt.

Andere gasten

Jenner en Mirren waren een van de vele sterren die aanwezig waren. Zo gaven onder andere ook celebritykoppel Will en Jada Pinkett Smith, actrice Kerry Washington, Breaking Bad-ster Bryan Cranston, actrice Priyanka Chopra en Harry Potters Emma Watson acte de présence.

Het was de 102e keer dat het correspondentendiner werd georganiseerd en tevens de laatste keer dat Obama als president bij het diner zal zijn. Volgend jaar neemt zijn opvolger het over.