Nieuws/Entertainment

Barbie niet op Kamasutrabeurs na ongeluk met zoontje

Barbie (Samantha de Jong) met zoontje Milano

Barbie (Samantha de Jong) met zoontje Milano

Hollandse Hoogte

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, verscheen gisteravond niet op de Kamasutrabeurs waar ze aanwezig zou zijn om haar borsten te laten betasten voor het goede doel. Zoontje Milano belandde net van te voren in het ziekenhuis na een ongeluk met zijn driewieler.

Barbie (Samantha de Jong) met zoontje Milano

Barbie (Samantha de Jong) met zoontje Milano

Hollandse Hoogte

Onderwijl Samantha zich aan het klaarmaken was voor de Kamasutrabeurs, speelde de 2-jarige Milano op zijn driewieler in de huiskamer. „Ze zou hier natuurlijk vanavond zijn om de borstprotheses die ze heeft te vertegenwoordigen. En ze had hier heel graag willen zijn, maar de kleine heeft een lelijke smak gemaakt”, vertelt beste vriend Chiel Harten die gisteravond wel op het event in de Jaarbeurs te vinden was.

„Milanootje kwam heel enthousiast aanfietsen op zijn driewieler, maar zijn beentjes gingen wat te snel en hij kon de controle over zijn fiets niet meer houden. Hij is letterlijk bijna over de kop gegaan en zijn tanden zijn door zijn tong en lip gesneden.”

Een erg geschrokken Samantha moest daarom de beurs cancelen en wilde zo snel mogelijk met het jongetje naar het ziekenhuis. „Michael is op dit moment ook in Nederland. Dus Samantha is samen met hem naar het ziekenhuis gegaan om Milano nader te laten onderzoeken. Hij heeft een flinke klap gemaakt en hij bloedde heftig.”

Einde Kamasutrabeurs

Barbie heeft voor het hele weekend alles afgezegd en biedt via Instagram haar excuses aan. De kleine maakt het naar omstandigheden goed.

Lees meer over