Nieuws/Entertainment
424498506
Entertainment

Vooralsnog geen gevolgen voor The Voice Kids

Oververmoeide Snelle gaat het rustig aan doen

Zanger en rapper Snelle (Lars Bos).

Zanger en rapper Snelle (Lars Bos).

Snelle doet het de komende tijd rustig aan. De zanger en rapper is oververmoeid en moet op advies van zijn huisarts een stapje terug doen.

Zanger en rapper Snelle (Lars Bos).

Zanger en rapper Snelle (Lars Bos).

„De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest. Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo’n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen”, staat in een verklaring van Snelles management aan RTL Boulevard.

„Aangezien zijn gezondheid het allerbelangrijkste is, houden wij ons aan dit advies. Wij rekenen op jullie begrip.”

The Voice Kids

De 25-jarige Lars Bos, zoals Snelle in het echt heet, groeide in het afgelopen jaar uit tot een van de populairste artiesten van het land. Momenteel scoort hij een grote hit met Blijven Slapen, een duet met Maan.

De oververmoeidheid van Snelle heeft vooralsnog geen gevolgen voor The Voice Kids. Het grootste gedeelte van de opnames heeft al plaatsgevonden, laat een woordvoerder van RTL desgevraagd weten aan het ANP.

Debuut

In de komende tijd wordt gekeken of Snelle nog terugkeert in het slot van dit seizoen. „Op dit moment zijn wij samen met zijn management aan het bekijken hoe hij invulling kan geven aan de nog geplande opnames voor The Voice Kids”, aldus RTL.

Snelle maakt dit seizoen zijn debuut als coach in The Voice Kids. Vrijdagavond is zijn eerste optreden te zien.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo