Nieuws/Entertainment
427223
Entertainment

Candy Dulfer reageert op dood Prince

Bij het overlijden van Prince wordt automatisch de naam van Candy Dulfer genoemd. De saxofoniste speelde mee op enkele producties van His Royal Badness. Nu reageert ze op Instagram op zijn plotselinge dood.

"Beste iedereen, gisteren was een surrealistische dag. Net als jullie was ik nog niet klaar om afscheid van deze man te nemen. Zijn muziek was de soundtrack van mijn leven en zijn uitnodiging aan mij om in zijn leven te komen heeft me voor een groot gedeelte op het pad gebracht waar ik nu nog steeds opzit", schrijft Candy.

Ze vervolgt: "Hij geloofde al in mij voor dat ik in mijzelf geloofde en daar zal ik hem altijd dankbaar voor zijn! Ik prijs mij zo gelukkig dat ik bij hem en zijn creatieve kracht mocht bivakkeren en bij de geweldige mensen om hem heen, ik wens iedereen toe om van zijn eeuwige muziek te genieten. Er is zoveel, hij heeft ons voor eeuwen muziek achtergelaten!" 

"Heel veel liefde voor iedereen!! P.s. ik heb ervoor gekozen om niet aan televisie- en radioprogramma's deel te nemen, net als tributes. Het voelt gewoon niet goed. Ik wil hem eren door my 'ass off' te spelen. Zo heeft hij mij dat geleerd en dat is wat ik denk dat hij had gewild...", sluit ze af.

Als Prince het over Candy had zei hij altijd: "If I want sax, I call Candy..."