Nieuws/Entertainment
427268
Entertainment

Mick en Paul danken Prince

De plotselinge dood van de Amerikaanse popster Prince heeft de muziekwereld geschokt. Eerder sprak bijvoorbeeld Madonna al mooie woorden, nu is het de beurt aan de The Rolling Stones en The Beatles.

Zo houdt Paul McCartney het kort maar krachtig op Twitter: "God bless deze creatieve gigant. Bedankt Prince. Liefs X Paul."

Ook het nog andere levende voormalig lid van The Beatles, Ringo Starr heeft lovende woorden over voor Prince. "God bless prince we zullen hem altijd missen, ik heb nog steeds mijn Paarse fluitje.  Ik zal er vanavond op fluiten, peace en liefde."

Mick Jagger houdt een wat langer betoog op Twitter. "Ik ben heel treurig door het nieuws dat Prince is overleden. Prince was een revolutionaire artiest, een wonderlijke muzikant en componist. Prince was een originele songwriter en een ontstellende goede gitarist. Aan zijn talent zat geen limiet. Prince was een van de meest unieke en opwindende artiesten van de laatste dertig jaar."

Ook Stones-gitarist Ronnie Wood plaatst een eerbetoon op zijn Twitter, inclusief foto. "Ik zal een goede vriend missen, die zo getalenteerd was. Hij was zo'n geweldige performer/gitarist. Slaap lekker Prince.