Nieuws/Entertainment
427352
Entertainment

Roxeanne Hazes hoorde van vreemden over baby Dré

Roxeanne Hazes is op zijn zachtst gezegd ontstemd over het feit dat ze van allerlei mensen hoorde dat ze binnenkort tante wordt, maar niet van haar broer Dré...

Dré is al maanden niet 'on speaking terms' met Roxeanne en hun moeder Rachel, naar verluidt omdat zus en moeder zich niet kunnen vinden in Dre's partnerkeuze: de zestien jaar oudere Monique. Volgens Rox is er véél meer aan de hand "maar daar ga ik niks over zeggen want ik ben heel chic", aldus de 'dochter van' en zangeres tegen Shownieuws.

Maar, waar ze wél iets over wil zeggen is het aanstaande vaderschap van haar broer. Want het feit dat hij haar en hun moeder Rachel niets heeft laten weten over de komst van een nieuwe Hazes, steekt haar. "Ik vind het heel cru dat je vanaf je vakantieadres op Instagram van mensen die je niet kent hoort dat je tante wordt. Is best wel een beetje heftig, vind ik."

'Híj wordt vader, niet ik'

Rox weigert dan ook contact te zoeken met haar jongere broertje, zij vindt dat hij dat maar moet doen... "Dré heeft een ander nummer, dus wij kunnen geen contact opnemen. Ik ben ook niet de aangewezen persoon om dat te doen; híj wordt vader, niet ik. Ik vind het een ongebruikelijke situatie dat je je zus en moeder niet op de hoogte stelt."

De kans dat het door de komst van een kleine Hazes weer goed komt tussen broer, zus en moeder, is volgens Rox dan ook klein. "Kijk, ik vind het hypocriet dat omdat er een kindje komt, het dan ineens goed moet komen", zegt ze stellig. "Nogmaals, er is veel meer gebeurd dan alleen dat leeftijdsverschil."